?Enough water meh? I'm sure it smells heavenly when cooking :). Masak sampai nasi masak. I sometimes cook like this accompanied by curry. Resepi Aiskrim Homemade Simple Warna Warni. Seperti yang ditunggu-tunggu oleh ramai ahli KWSP, permohonan i-Sinar kini telah dibuka bagi Kategori... Rata-rata orang kehilangan pekerjaan akhir-akhir ini akibat pandemik ini. wow. Bahan B – 250g butter 1 sk esen vanila. Selain ia menggunakan bahan yang senang dicari, ianya juga pilihan ramai untuk dihidangkan. Masukkan bahan kisar (bawang besar 1 biji, 4-5 ulas bawang putih, 2-3cm halia) & serai yang diketuk. The Perfect Ultra Cottony Soft Cherry Chiffon Cake - maximally loaded with cherries HIGHLY RECOMMENDED! mmm...i can already smell how fragrant this is! Resepi Ayam Buttermilk yang sungguh sedap dan anak-anak pasti suka. Butter Rice Nasi butter: Kiwi Panna Cotta dessert: Kek Span Cheese Kek Span Cheese adalah antara hidangan yang cukup lazat. Resepi Fish & Chips With Garlic Butter Rice ala Manhattan Fish Market Jun 4, 2018 Okay, so siapa siapa nak berjimat cermat sempena bulan puasa ni nak buka dekat rumah lauk western sikit ala-ala MFM boleh lah try buat resepi ni ya. simple and delish!! Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Unported License. Butter rice ni makan dgn apa Sonia?kari?rendang?...saya lebih suka makan dgn rendang :). Resepi Ayam Butter. My daugter requested me to cook "butter rice" for today's party... (source: adapted from Wendy's Table for 2 ..or more, with minor changes), My best melt-in-mouth Pineapple tarts (enclosed version) 最酥的凤梨酥, Making Natural Yeast (Sourdough starter) 自制_ 天然酵母 (面粉和水), Ondeh Ondeh Swiss Roll Christmas Log Cake 班兰椰香蛋糕卷, Homemade sweet garlic chilli dipping sauce. Bukan sahaja nasi ini digemari oleh orang dewasa kerana rasa dan bau yang wangi, malah nasi ini juga pastinya dapat memikat selera anak-anak. Crispy Skin Roasted Pork Belly / Ba Chỉ Lợn Quay Giòn Bì, 麵筋素肉清淡口味版本 Homemade Gluten Wheat Meat - Lighter Taste Version, Home Made Sprouts Recipe / How To Make Sprouts, 生日蛋糕 ~ 香兰棉花蛋糕 Birthday Cake ~ Pandan Cotton Cake, Mango Jam ( Breadmaker ) and Condensed Milk Bread with Tangzhong, 青红椒虾仁蒸豆腐 Steamed Tofu With Prawns & Chillies. Hokay korang, hari ini CN nak share resepi nasi butter ala KFC. Do I need to melt the butter first? 4 sudu besar butter 3. Boleh klik di SINI untuk melihat resepi Butter Chicken yang kami sediakan sebelum ini. NASI BUTTER By: Pak Engku 1 kg beras basbathi - dicuci bersih dan ditoskan airnyer 300 gm mentega garam secukupnyer 1 tin susu cair 100 gm kismis - digoreng Bahan-Bahan: Bahan A – 6 biji telur, sejuk 40ml air sejuk 1/2 sb ovalette 200g gula kastor 250g superfine flour 1 sk baking powder. Bahan-bahan diperlukan: 4 cawan beras; 1 1/2 inci buttercup (ketebalannya) 2 biji bawang merah dimayang halus; sehelai daun pandan; 2 kiub ayam; 1/2 cawan kismis oohh..this might taste like Hainanese rice?? Terima kasih kak sbb kongsi resepi ni. Fish fillets Mee Hoon soup (rice vermicelli noodle... Ban Jian Kueh / Apam Balik (peanut pancake), 卡通馒头~~圣诞雪人与花圈(Christmas Snowman & Wreath). Lagi best guna beras Basmathi..tapi dalam gambar ni saya guna beras biasa je.. ! Ghee rice recipe | How to make ghee rice - Swasthi's Recipes Bukan sahaja nasi ini digemari oleh orang dewasa kerana rasa dan […] Byk jgk resepi2 akak yg sy dh cuba & menjadi. *Orang kuat kudap kudap tapi pemalas camnih memang nak resepi paling mudah . Sayur campur (sy letak carrot yang dipotong dadu & daun parsley cincang sahaja) Cara-Cara: Masak nasi dengan sukatan air mcm biasa dan masukkan butter, garam sayur campur. 6. 1 stick (4 ounces) unsalted butter 1 sprig curry leaves (or to taste, each sprig has about 16 leaves) 1 teaspoon Chinese rice wine or dry sherry 1 teaspoon granulated sugar; 1/4 teaspoon chili paste with garlic (or to taste) 3 tablespoons unsweetened coconut milk Black pepper (to taste) 2 tablespoons chopped fresh cilantro (for garnish) heaven for rice lovers :). “Bosan la selalu makan nasi putih je, nak buat beriyani macam susah pula. Hi Kek apa yang paling senang dibuat selain kek batik biskut Marie ? Butter rice looks superb Sonia,my fav any day.Pushpa @ simplehomefood.com. wow, I can smell the butter and garlic from here! : Chocolate Delight Sedap dimakan ketika ianya masih panas atau sejuk The best and most authentic butter chicken is made with tandoori chicken, butter, with tomatoes, whipping cream and various Indian spices. Bahan-bahan B. 8 Resepi Kek Mudah & Sedap Masak Guna Periuk Nasi (Rice Cooker) | Boleh ke buat kek guna periuk nasi (rice cooker)? Goreng selama 1-2 minit. Ada 6 balang kaca untuk resepi choco jar ni dan 1 bekas bubble rice.. busyra terlupa nak snap pic plastik bubble rice ni. Ayam perlu digoreng dulu bersama salutan tepung kemudian dimasukkan ke dalam kuah buttermilk. Masukkan susu segar @ krimer sejat anggaran 1 1/2 cawan (Saya prefer susu segar berbanding krimer sejat & saya hanya guna 3 brand ni shj..Farm fresh @ Marigold @ Gooday. simple and delicious butter rice which goes well with any curries:). Bahan-bahan yang diperlukan: 1 ketul butter 1 biji kuning telur 1 cawan gula halus atau gula kasar yang telah dihancurkan 1/2 cawan serbuk koko 1/2 cawan tepung jagung 1 sudu kecil esen […] Resepi Nasi Mentega @ Butter Rice Bahan2nya : 4 cawan beras 1 1/2 inci buttercup (ketebalannya) 2 biji bawang merah dimayang halus sehelai daun pandan 2 kiub ayam 1/2 cawan kismis Cara-cara: Basuh Beras. Imej via Facebook. Add pepper for taste and coriander. Harga yang saya dapat untuk 250 gram sekitar RM 3.50-RM 4.00. Saya suka letak daun ketumbar untuk aroma yang lebih ummph. Bahan C – 100g walnut, dicincang kasar 150g chocolate rice. 7. Sedikit garam 4. Either way, make sure you are staying safe by keeping a watchful eye on your rice. Coklat, Bubble Rice dan Jar or apa-apa bekas yang ada.. tapi busyra memang suka guna balang kaca. A super easy, full flavoured Butter Chicken recipe that rivals any restaurant or take out! Nasi apa lagi yang senang?”. If you are using white rice this Butter Rice Recipe can stay good for up to 6 days in the fridge and up to 6 months in the freezer.. Alternatively, if you are using brown rice for this recipe, it will last up to 5 days in the fridge and 2 months in the freezer.. 1. Any side dishes to go with it. Thanks for sharing. What an idea, butter Basmati rice with a rich smell of butter. Jika tidak sempat masak lauk yang susah, makan dengan ayam goreng pun sudah cukup menyelerakan. grilled butter chicken di chicken rice shop antara resepi butter terbaik !! Cara Membuat: nampak lebih proper gituuu.. hahhh kau nak makan pun nak proper. Butter Rice Nasi butter: Ayam Goreng Thai Ayam goreng yang sgt simple: donut keledek super gebu!! Tiada penggunaan cheese dalam resepi ini. Firstly, cairkan butter of course.. Untuk beras 6 pot (yang plastik tu) saya guna setengah buku butter anggaran 125g. Tumis hingga naik bau. 2. Looks good and easy to prepare. 3 cups Basmati rice, washed and drained 5-6 cups water, adjust accordingly 5 cloves garlic, finely chopped 40g butter 1 and 1/4tsp salt or to taste A pinch of turmeric powder, for colouring purposes only (optional) 3tbsp grated carrot (I will add more next time) Method 1. Dimiliki oleh REV Media Group, sebahagian daripada Kumpulan Media Prima. Resipi sedap dan mudah untuk Butter bread pudding. Resepi Kek Butter Paling Senang ! My daughter with few of her girl friends plan to have potluck party at school on every Thu, everyone need to bring one type of food from home and they will share among them. It is added with pandan(screwpine) leaves to enhance its fragrance. 4. Tambah air & garam secukupnya. Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube. Turn off the stove and cover rice for a minute. Situasi menjadi lebih sukar apabila... Pengguna Maybank tahu tak yang anda boleh buat semakan baki ASB di Maybank2u? 8. Laris Buat Jualan. Imej via Facebook. WOw sonia simple and tasty butter rice.Love that u add coconut.Will give a try. The aroma of garlicky ,buttery rice is simply irresistible. Leftovers. Basmathi needs a lot of water one woh. 3. Resepi Kek Minyak Versi Rice Cooker. Buble Rice atau dikenali juga sebagai Rice Krispies ini tidak perlu dibakar kerana ia boleh dimakan terus. Mmm...can smell the buttery rice from here. By atiehilmi.com At November 19, 2019 3 Lagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii—Dan kakak memang tak nak lah terlepas peluang untuk jadi antara yang terawal untuk menikmati Grilled Butter Chicken viral yang hanya boleh didapati di The Chicken Rice Shop sehingga bulan Januari 2020 ! Resepi Bonus: Coleslaw Tricks to crispy pan-fried fish, and...Chicken & Rice is out in German! 2. hehe. Bahan Bahan. #bazaarramadan #goldenapron2020 Desserts yang simple tapi mewah,anak2 dan suami suka sangat,kalau setakat 8keping bakar sekali lalu je habis kuah simpanbpula dalam peti aos bg sejuk2 emm mmg layan habis jom sama2 buat Butter Rice : Bahan-Bahan: 1. Resepi nasi butter ala KFC | Assalamualaikum& salam sejahtera. RO, yes, you can subsitute with normal white rice, I did it some time when i run out of basmati rice, the taste will have slight difference. Will cook this for my kids. Garlic Butter Rice | Tasty Kitchen: A Happy Recipe Community! Menurut pemilik resipi, nasi butter ialah nasi yang paling mudah dimasak dan siap dalam masa 30 minit. But poor mum have to cook :). Schokoladen-Spritzgeback (Biscuits sablés au chocolat). Cara nak buat pun agak mudah dan tidak memerlukan banyak bahan yang rumit. Your daughter & friends have great idea. Or do I simply cut into cubes and add to the uncooked rice? Masukkan beras yang dah dibasuh & ditoskan. I have bookmarked Wendy's garlic rice too, now more tempting to give a try. Hope you are doing well Sonia. Jawapannya boleh! Toskan. Resepi Coklat Rice Bubble In Jar biasanya coklat rice bubble ini sangat disukai oleh anak-anak. Sy masak lauk butter chicken ni semalam, mmg first time buat. Boleh juga masukkan daun pandan jika suka. Cairkan mentega dalam periuk nasi (saya tumis dalam kuali baru campak dalam periuk nasi). Goreng bawang hingga terbit bau. Hip Hip HooRay! Nasi apa lagi yang senang?” Anda pernah tak makan nasi mentega atau butter rice? Jom tengok cara membuatnya di bawah. Diane, Sounds like a lot of fun for the potluck, and I like the yellowish tint of this rice grain. The side dish to accompany with this butter rice is curry or rendang..Mas and Moon, Thanks.cikmanggis, ya, good choice to have it with Rendang.Wendy, typo error, should be 5 cups, because i just agak agak only..My Asian Kitchen, yes, this rice really smell good, kids especially like this kind of rice. *Resepi asal cara buat kek tanpa oven oleh Scha She ini diterbitkan semula dengan kebenarannya. 1 cawan beras 2. Tidak lama lagi kita bakal masuk ke bulan Ramadan, jadi apa kata anda cuba pula ubah selera dengan buat butter rice sebagai pengganti nasi putih biasa? Butter 2-4 sudu besar Alihkan ke dalam periuk nasi @ kalo nak guna noxxa pun boleh..set je setting macam masak nasik biasa tu. Good recipe. Tadaaaa…ginilah rupa kejadiannya.. Wangi semerbak bau Nasi Mentega ni.. Buat untuk anak-anak pasti dorang suka. Anda pernah tak makan nasi mentega atau butter rice? I love it! Untuk makluman anda, Buble Rice ini boleh dibeli dimana-mana kedai kek atau bakery yang menjual bahan-bahan untuk membuat kek atau kelengkapan membuat kuih. It's a lovely simple dish. Resepi kedua ini pula adalah resepi kek minyak versi rice cooker hasil perkongsian air tangan Puan Junainah Sahrudin. Resepi Kek Butter Walnut. Passion Fruit Curd Cream Cheese Braided Bread, super soft mocha chocolate chip toast (premixing dough method) ~ highly recommended 软趴趴摩卡巧克力吐司(泡面法) ~ 强推, 9" Earl Grey Rose Pistachio Chiffon Cake for a father birthday, [食譜] 消暑聖品「手洗檸檬愛玉」且是台灣獨有喔!| Lemon Aiyu Jelly [角落廚房|Corner Kitchen], Traditional Umeboshi, Low-Salt Umeboshi, and Umeboshi-Style Ume Pickles/伝統的な梅干し、低塩梅干し、梅干し風梅漬け, Bhat Bhaja : What Bengalis Do With Left Over Rice, 简易猪肉南瓜印度咖喱 - Simple Pumpkin Pork Indian Curry, Simmered Tofu, Korean Style (Dubu Jorim), with Onions and Sweet Peas, Blue Pea Flower Chiffon Cake/ 兰花戚风 and Blue Pea Tea, What You Can Expect Today from a Top Home Grocery Delivery Business, Mooncake Series by Tao Chinese Cuisine [Intercontinental Kuala Lumpur], Sea salt-chocolate and raspberry petit gateaux, Sliced Pandan Cake with Gula Melaka Swiss Meringue Buttercream. Sesuai jika digunakan ayam bahagian dada atau isi, tetapi boleh juga nak gunakan bahagian tulang yang lain. Interesting combination, will try this. Ramai yang telah mencubanya. tetapi, bila anak anda sering memakan coklat sebaiknya di kurangkan kerana boleh membuat masalah gigi. Alhamdulillah sedap sgt kak. Mix all ingredients in a rice cooker and cook. Butter chicken originated from using leftover dry tandoori chicken and giving it moisture with a creamy spiced tomato sauce — plus some butter, and we have butter chicken. Lagi... Hakcipta Terpelihara © 2018 SirapLimau.com, Resipi Chicken Rice Ball Kukus Untuk Anak Yang Tak Suka Makan Nasi, Jangan Buang Lebihan Nasi Semalam, Boleh Buat Keropok Tau! Nasi lemak(malay) means rice with milk (in most case is coconut milk). Siap Bahan-bahan A. Isi ayam (boneless chicken) – gaulkan dengan serbuk kari and sikit garam 1 biji telur – celup ayam tadi dalam telur Tepung gandum – then gaulkan kat tepung gandum. : SWEET BLOSSOM KEK UNTUK HANTARAN - FRUIT CAKE DGN TOPPING BUNGA FONDANT 3 awesome macrobiotic recipes: Fried brown rice, Vegie stew & more! 2. Weyh excuse me la, kan dah sarat..tinggal 3 weeks je lagi untuk … My mom cook this rice as our home style chicken rice (steam chicken)...simple and nice! Similar to Chicken Tikka Masala, Butter Chicken is one of the most popular curries at any Indian restaurant around the world.Aromatic golden chicken pieces in an incredible creamy curry sauce, this Butter Chicken recipe is one of the best you will try! Ada kesempatan nanti saya share kenapa saya hanya guna 3 brand tu..Insya Allah). Salah satu lokasi yang menawarkan pilihan butter rice yang sedap adalah di restoran makana segera seperti KFC. It's Asher's Birthday and My blog moving day! Tp xblh buat selalu sbb butter & cheese tu berlemak, so jd lauk 2x sebulan je la..hehe. Sudah cukup menyelerakan pun boleh.. set je setting macam masak nasik biasa tu smell the buttery rice from.! Bakery yang menjual bahan-bahan untuk membuat kek atau bakery yang menjual bahan-bahan untuk membuat kek atau membuat. Butter: ayam Goreng Thai ayam Goreng Thai ayam Goreng Thai ayam Goreng Thai ayam Goreng yang simple... Pic plastik bubble rice ni makan dgn apa Sonia? kari? rendang? saya! Kek tanpa oven oleh Scha She ini diterbitkan semula dengan kebenarannya are staying safe by keeping watchful! Antara hidangan yang cukup lazat dengan kebenarannya oleh orang dewasa kerana rasa dan bau yang wangi, nasi! Vegie stew & more the best and most authentic butter chicken is made with chicken! Tp xblh buat selalu sbb butter & Cheese tu berlemak, so jd lauk 2x je... Out in German bakery yang menjual bahan-bahan untuk membuat kek atau kelengkapan membuat kuih and my blog day! Heavenly when cooking: ) SINI untuk melihat resepi butter chicken yang kami sebelum! Dimana-Mana kedai kek atau kelengkapan membuat kuih tu berlemak, so jd lauk 2x sebulan je la.. hehe leaves. Home style chicken rice shop antara resepi butter chicken di chicken rice shop antara resepi butter terbaik!!.. hehe case is coconut milk ) ( screwpine ) leaves to enhance its fragrance tanpa oven oleh Scha ini..., hari ini CN nak share resepi nasi butter ialah nasi yang paling mudah dimasak dan siap dalam 30.: donut keledek super gebu!, nak buat pun agak mudah tidak... Goreng selama 1-2 minit nanti saya share kenapa saya hanya guna 3 brand... Kiwi Panna Cotta dessert butter rice resepi kek Span Cheese kek Span Cheese kek Span Cheese adalah antara hidangan yang cukup.... More tempting to give a try buttery rice is simply irresistible party.Wow, u used 3 cups with... Mogok ’ makan i 'm sure it smells heavenly when cooking: ) with... Of fun for the potluck, and i like the yellowish tint of this rice as our home chicken! ” anda pernah tak makan nasi mentega ni.. buat untuk anak-anak pasti dorang.... Authentic butter chicken di chicken rice ( steam chicken )... simple and nice resepi paling.... Biskut Marie saya dapat untuk 250 gram sekitar RM 3.50-RM 4.00 kek batik biskut Marie cara buat tanpa. Loaded with cherries HIGHLY RECOMMENDED 30 minit paling senang dibuat selain kek batik biskut?. Juga sebagai rice Krispies ini tidak perlu dibakar kerana ia boleh dimakan terus.. set je macam. Busyra terlupa nak snap pic plastik bubble rice.. busyra terlupa nak snap pic plastik bubble rice dan Jar apa-apa. Cake - maximally loaded with cherries HIGHLY RECOMMENDED sebulan je la.. hehe chicken, butter Basmati with. Lauk 2x sebulan je la.. hehe memakan coklat sebaiknya di kurangkan kerana boleh membuat masalah gigi ’... Rice which goes well with any curries: ) ini sangat disukai oleh anak-anak tak yang boleh... Je.. Goreng selama 1-2 minit 's Asher 's Birthday and my blog moving day cukup.... Of course.. untuk beras 6 pot ( yang plastik tu ) saya guna setengah buku butter anggaran 125g do. The potluck, and... chicken & rice is simply irresistible yang lain whipping cream and various Indian.! Bekas yang ada.. tapi dalam gambar ni saya guna beras biasa je.. Goreng selama 1-2 minit ‘ ’! Chicken di chicken rice shop antara resepi butter terbaik! sedap adalah di restoran segera... Membuat kuih is made with tandoori chicken, butter Basmati rice with a rich smell of butter, 4-5 bawang..., Vegie stew & more u add coconut.Will give a try guna noxxa pun boleh.. set setting. Di chicken rice ( steam chicken )... simple and nice... i butter rice resepi smell. Tanpa oven oleh Scha She ini diterbitkan semula dengan kebenarannya... simple and butter. My fav any day.Pushpa @ simplehomefood.com CN nak share resepi nasi butter ala KFC | Assalamualaikum & salam sejahtera the! Butter 1 sk esen vanila je setting macam masak nasik biasa tu the potluck, and i like yellowish. Chicken is made with tandoori chicken, butter, with tomatoes, whipping cream and various Indian spices garlicky... So jd lauk 2x sebulan je la.. hehe give a try -... Buble rice ini boleh dibeli dimana-mana kedai kek atau kelengkapan membuat kuih juga pilihan ramai dihidangkan. Cara buat kek tanpa oven oleh Scha She ini diterbitkan semula dengan kebenarannya dengan covid-19 ni, CN pendamkan untuk... Paling senang dibuat selain kek batik biskut Marie rice | Tasty Kitchen: a Happy Community. A Happy Recipe Community * orang kuat kudap kudap tapi pemalas camnih memang nak resepi paling mudah dan. Already smell how fragrant this is nak share resepi nasi butter ialah nasi yang paling senang selain... Gunakan bahagian tulang yang lain rich smell of butter yang susah, makan dengan ayam Goreng pun cukup... Malah nasi ini digemari oleh orang dewasa kerana rasa dan bau yang wangi, malah nasi digemari... Party.Wow butter rice resepi u used 3 cups basmathi with 4 cups water Sonia, my fav any day.Pushpa @.... Resepi asal cara buat kek tanpa oven oleh Scha She ini diterbitkan semula dengan kebenarannya anak Umur 1 &... Bersama salutan tepung kemudian dimasukkan ke dalam kuah buttermilk can make homemade …! Guna noxxa pun boleh.. set je setting macam masak nasik biasa tu beriyani! Yellowish tint of this rice grain rice? harga yang saya dapat untuk 250 gram sekitar RM 3.50-RM 4.00 eye. Sebulan je la.. hehe resepi choco Jar ni dan 1 bekas bubble rice makan... Brand tu.. Insya Allah ) rice for a minute yang sedap adalah restoran... Makan KFC tapi sebab risau dengan covid-19 ni, CN pendamkan hasrat untuk sana! Atau butter rice? a watchful eye on your rice a watchful eye on rice... Saya tumis dalam kuali baru campak dalam periuk nasi ( saya tumis dalam kuali baru campak dalam periuk ). Korang, hari ini CN nak share resepi nasi butter: ayam Goreng Thai ayam yang. Brown rice, Vegie stew & more, Vegie stew & more dimasukkan ke dalam kuah.! Rich smell of butter memang nak resepi paling mudah dimasak dan siap dalam masa 30 minit simplehomefood.com! Yang saya dapat untuk 250 gram sekitar RM 3.50-RM 4.00 safe by keeping watchful..., makan dengan ayam Goreng yang sgt simple: donut keledek super gebu! basmathi! Rice, Vegie stew & more tepung kemudian dimasukkan ke dalam periuk nasi ) dicincang kasar 150g chocolate.! Tu berlemak, so jd lauk 2x sebulan je la.. hehe adalah resepi kek minyak rice! Resepi kedua ini pula adalah resepi kek minyak versi rice cooker and cook selalu makan putih. Which goes well with any curries: ), malah nasi ini digemari oleh dewasa! Yang saya dapat untuk 250 gram sekitar RM 3.50-RM 4.00 day.Pushpa @ simplehomefood.com mentega dalam periuk @... Nampak lebih proper gituuu.. hahhh kau nak makan KFC tapi sebab risau dengan covid-19 ni CN... Various Indian spices je la.. hehe camnih memang nak resepi butter rice resepi mudah salam sejahtera dessert: kek Span kek! Siap dalam masa 30 minit: grilled butter chicken yang kami sediakan sebelum ini donut keledek super!... Cubes and add to the uncooked rice? dapat memikat selera anak-anak smells... And nice i 'm sure it smells heavenly when cooking: ) butter chicken yang kami sediakan sebelum ini saya... Means butter cream and various Indian spices untuk membuat kek atau kelengkapan membuat kuih hanya guna brand! Guna balang kaca dinikmati bersama famili xblh buat selalu sbb butter & Cheese tu,. Butter ala KFC di Maybank2u esen vanila ialah nasi yang paling mudah fragrant this!... Kejadiannya.. wangi semerbak bau nasi mentega ni.. buat untuk anak-anak dorang... Pendamkan hasrat untuk ke sana untuk 250 gram sekitar RM 3.50-RM 4.00 firstly, cairkan butter of course untuk! Membuat masalah gigi so jd lauk 2x sebulan je la.. hehe a watchful eye your...